solar icon menu sluiten
solar icon menu sluiten
Logo Zonnig Groep
Wie zijn Zonnig Groep
icon klembord
In 4 stappen zonnepanelen
icon folder
Wat kan Zonnig Groep u opleveren
icon money
Zonnepanelen
icon battery
Laadpalen
icon offerte
Nieuws
icon envelop
Contact
Vraag offerte aan

Wie zijn de Zonnig Groep

Wij zijn opgericht in het jaar 2019, toen onder de naam Zonnig Lindenholt. Dit bleek zo succesvol waardoor wij in een paar jaar tijd uitgegroeid zijn tot Zonnig groep b.v. waardoor wij klaar zijn voor de toekomst. Inmiddels hebben we al meer dan 500 zonne-installaties mogen installeren. In 2021 hebben we een magazijn aangekocht in Weurt, waar we grote aantallen voorraden kunnen opslaan. Tevens is ons kantoor daar gevstigd. Door de energie-transitie begin 2022, heeft de zonniggroep een grote stap genomen en heeft een pand kunnen kopen op de st. agnetenweg die medio 2023 in gebruik wordt genomen als showroom en zal de naam krijgen: "het Groene huis". 

Zonnig groep is vooral actief op de particuliere markt. Heeft u vragen over grotere installaties of installaties voor de zakelijk markt dan kunnen wij u hier ook mee helpen. Onze adviseurs zijn gekwalificeerd en zijn op de hoogte van de nieuwste technologiën. 
 
Wist u dat u GEEN 21% BTW meer hoeft te betalen op zonnestroom-installatie. Vanaf 1 januari 2023 is deze door de overheid geschrapt.
 
Bij de installatie krijgt u van ons altijd een GRATIS monitorenAPP. Wij zullen u altijd helpen om deze te installeren en werkend te krijgen. U kunt dan live meekijken wat uw zonnepanelen op dat moment opwekken.
 
Wij van de zonnig groep, werken altijd met korte lijntjes en u zult altijd snel antwoord krijgen op uw vraag. Hetzij via whatsapp, mail of telefonisch.
 
Wij kunnen onze diensten scherp aanbieden doordat:
  • Wij alles in eigen hand hebben en wij besteden niks uit;
  • Wij kopen met meerdere partijen groot in;
  • Altijd transparant en wij zullen nooit pushen tot een aankoop;
  • Korte lijntjes, zodat we snel kunnen handelen;
  • Wij werken lokaal en hebben niet te maken met verhoogde brandstofprijzen.
 
Wij zullen ook nooit interen op de kwaliteit van de zonnepanelen en omvormers. Mocht er onverhoopt een zonnepaneel en/of omvormer niet op voorraad zijn, dan streven wij altijd naar een beter alternatief voor dezelfde prijs.